Voćnjak


Uzimajući u obzir značaj kvalteta voća za proizvode, MB Impeks je 2004. godine podigao voćnjak. Veći dio voća koje se koristi u proizvodnji obezbjeđujemo sa našeg voćnjaka. Voćnjak „ Krug ljubavi“ se nalazi u podnožju planine Motajice, u selu Nožičkom kod Srbca na površini od 45 hektara. Godišnje proizvodimo oko 500 tona voća, i to kruške viljamovke, šljive požegače, dunje i starih sorti jabuka kolačare, zelenike i kožare.


Više o ponudi voćnjaka

Team building

Ako organizaciju Vaših poslovnih sastanaka i seminara povjerite nama, sigurni smo da ćete nam se ponovo vratiti. Pružamo Vam mogućnost usavršavanja i edukacija u prelijepom ambijentu. Inspirativna prostorija u opuštenom prirodnom okruženju savršeno je mjesto za nove ideje i planove za bolju budućnost.


Više o ponudi voćnjaka

Zabave

Opremljeni smo sa vrhunskim muzičkim uređajima i ostalom popratnom tehnikom. U mogućnosti smo da vam priuštimo kino na otvorenom i prenost omiljene utakmice ili koncerta. Takođe, po potrebi možemo angažovati bend za muziku uživo.


Pogledajte više videa

Rekreacija

Za one koji vole aktivniji odmor obezbjedili smo sportski teren za odbojku, fudbal, košarku, stolni tenis, bilijar, pikado, stolni fudbal i vožnju biciklom šumskim putevima koji se mogu koristiti takođe za šetnju i trčanje. Tu je i bazen u nestvarnom okruženju u kojem možete uživati u kristalno čistoj vodi. Mjesto za odmor, relaksaciju i inspirativne koktele iz Baba”s koktel bara. Najljepše okruženje za jutarnju kafu.


Pogledajte galeriju slika

Smještaj

Na prenoćište možemo primiti maksimalno 22 osoba (uz mogućnost 6 dodatnih pomoćnih ležaja po potrebi). Smještaj je u drvenim kućicama sa 8 dvokrevetnih i 2 trokrevetne prostorije. Svaka prostorija posjeduje kupatilo. Kuće su napravljene od prirodnih materijala i namještene su u starinskom duhu ovdašnje tradicije. Po dogovoru postoji mogućnost proširenja kapaciteta.

Raspored spavanja na voćnjaku "Krug Ljubavi"

Provjerite raspoloživost slobodnih termina

-Zauzeti termini naznačeni su u crvenoj boji.-

U mogućnosti smo da Vam ponudimo raspoložive termine od 01.04. do 30.10.

Kako da posjetite voćnjak?

Za više informacija kontaktirajte nas na:
Telefon: +387 51 389700
Mobilni: +387 65 512088 (Milan Balać)
Mobilni: +387 66 586812 (Mario Balać)

Email: turizam@krugljubavi.com
Selo Nožičko,
Srbac, Bosna i Hercegovina