Idelan prostor za poslovne sastanke, radionice, treninge i edukacije

Pogledajte promo video i saznajte šta sve imamo u ponudi.
Da bi ste osjetili pravu čar koju posjeduje ovo mjesto, predlažemo vam da dođete i saznate zašto se baš zove "Krug Ljubavi".


Voćnjak "Krug Ljubavi"

Izuzetan ambijent za rad, sa ponudom kulinarskih specijaliteta, prenoćišta u drvenim kućicama, raznih rekreativninih aktivnosti i mogućnosti radionica po Vašim željama.


Koliko često ste bili u potrazi za mjestom na koje možete odvesti Vaše poslovne partnere ili Vaše radne kolege, a da ispunjava sve uslove koji su Vam potrebni? Mirno, inspirativno mjesto za važan sastanak, seminar ili radionicu sa vašim timom, mjesto na kojem će Vaš poslovni potencijal doći do izražaja.
Vođeni upravo ličnim iskustvom stvorili smo ambijent koji je baš po mjeri, prostor koji ispunjava sve zahtjeve savremenog tehnološkog napretka u kombinaciji sa etno ambijentom, tradicionalnom hranom i prostorom za odmor i rekreaciju. Mjesto gdje se spajaju prošlost i budućnost.


Kako bi Vas upoznali sa svim mogućnostima koje posjeduje "Krug Ljubavi" i nesebično ih dijeli sa svim posjetiocima, provešćemo Vas kroz sve segmente ovog etno grada. Daćemo sve od sebe da odgovorimo svim Vašim željama i organizujemo nešto što ćete sigurno pamtiti.

Jer "Krug Ljubavi" nije samo mjesto, to je stanje kojem čovjek teži i kojem se vraća.

Voćnjak

Vlastiti voćnjak je garant vrhunskog kvaliteta voća. Uzimajući u obzir da je kvalitetno voće primarni kriterijum za premium kvalitet proizvoda, MB Impeks je 2004. godine zasadio vlastiti voćnjak. Danas većinski dio voća koje se koristi u proizvodnji obezbjeđujemo sa našeg voćnjaka.

Nalazi se u podnožju planine Motajice, u selu Nožičkom kod Srbca na površini od 45 hektara. Godišnje proizvodimo oko 500 tona voća i to kruške viljamovke, šljive požegače, dunje i pomalo zaboravljenih starinskih sorti jabuka (kolačare, kožare i zelenike). Izvrsna blagodatnost terena uz upotrebu savremene tehnologije i najnovijih trendova u voćarstvu doveli su do velikog i izvrsnog prinosa. 

U želji da se što više približimo našim potrošačima i poslovnim partnerima na našem voćnjaku je nastalo seosko imanje "Krug Ljubavi" sa mnoštvom interesantnih sadržaja. Ukoliko ste u potrazi za savršenim mjestom za vaš poslovni sastanak, seminar ili edukaciju u mogućnosti smo organizovati turističke posjete i Team building u prelijepom prirodnom okruženju.

Team building

”Niko od nas nije pametan toliko koliko svi mi zajedno”.
Koliko veliki značaj i smisao ima ova japanska poslovica uvidjela su sva uspješna preduzeća. Stalno održavanje, ulaganje i unaprijeđenje timskog rada siguran je put do uspjeha.

Uspješan tim broji pojedince koji posjeduju znanja stečena obrazovanjem i stručnošću, vještine rješavanja problema i donošenje odluka, te socijalne vještine. Neophodno je konstantno edukovati članove tima o novim trendovima uz dosta motivacije, komunikacije i uz snažnu ulogu lidera.

U svakom trenutku moramo biti u toku da vremenom i tehnološkim napredcima, kako bi se dobro pozicionirali na tržištu i očuvati svoju konkurentnost. Konkurentska prednost organizacije se svodi na jednostavan imperativ- sposobnost da povećate i razvijete lidere brže od vaše konkurencije. Morate da razvijete kulturu liderstva, ako želite da pobijedite na svom tržištu.

 Kroz treninge, radionice i seminare pruža se mogućnost da članovi tima izađu iz svoje konfor zone, da obogate znanja i vještine, kako bi bili sposobni odgovoriti zahtjevima radnog mjesta i potrebama tima, u svim segmentima rada. Tako se povećava samopouzdanje i vjera zaposlenih u veću produktivnost i uspješnu budućnost kompanije, pravi se analiza o dosadašnjim rezultatima i učincima. 

Tim je specifična vrsta grupe koju čini manji broj ljudi komplementarnih vještina koji imaju zajedničku svrhu i cilj u postizanju organizacijskih ciljeva. 
Svi timovi su grupe, ali svaka grupa nije tim.

Svaki projekat počinje i završava se u sali za sastanke. Za dobro organizovan sastanak iskoristite sve dostupne pogodnosti koje pruža ova inspirativna prostorija. Mjesto gdje se spaja prošlost i sadašnjost i mjesto gdje se gradi budućnost. Sala je namjenjena za 20 ljudi.

Kulinarska ponuda

Nakon poslovnog sastanka, svi znamo koliko je bitno napraviti predah i nazdraviti za uspješan radni dan čašom omiljenog aperitiva. Vanjska kuhinja sa masivnim stolom i otvorenim ogništem okuplja sve za jednim stolom. Ovde možete jesti hranu kakva se nekad spremala. Specijaliteti spremljeni od organski uzgojenih namirnica i recepata koji u sebi sadrže tradiciju i ljubav. Pite i hljeb ispod sača, razna pečenja sa ražnja, jela iz zemljanog lonca, specijaliteti od gljiva…, to su samo neka od izvrsnih jela.

Mjesto za odmor

Posebno mjesto za one koji vole vodu. Bazen u nestvarnom okruženju u kojem možete uživati u kristalno čistoj vodi. Mjesto za odmor, relaksaciju i inspirativne koktele iz Baba's koktel bara. Najljepše okruženje za jutarnju kafu. Ugodan prostor da se osvježi u toplim ljetnim trenucima uz prijatne zvuke ambijentalne muzike.
Za idealnu atmosferu možete gledati sadržaj po vašem izboru na otvorenom prostoru. Probudite navijački duh uz prenos omiljene utakmice, uživajte u prenosu koncerta ili pogledajte zanimljiv film u kinu pod zvijezdama.  Nakon aktivnog i produktivnog dana pojedinci će užitak naći u opuštenom razgovoru ili u čitanju zanimljive knjige. Ukoliko ste ipak zainteresovani za pjesmu i muziku, može se napraviti dašak disko atmosfere uz karaoke pjesmu i zanimljivu pozadinsku rasvjetu. Ili možete zapjevati oko logorske vatre uz zvuke gitare.


Rekreativne aktivnosti

Za one koji vole aktivniji odmor obezbjedili smo sportski teren za odbojku, fudbal, košarku, vožnju biciklom šumskim putevima koji se mogu koristiti takođe za šetnju i trčanje, stolni tenis, bilijar, pikado i stolni fudbal.

Smještaj

Na prenoćište možemo primiti maksimalno 22 osoba (uz mogućnost 6 dodatnih pomaćnih ležajeva po potrebi). Smještaj je u drvenim kućicama sa 8 dvokrevetnih i 2 trokrevetne prostorije. Svaka prostorija posjeduje kupatilo. Kuće su napravljene od prirodnih materijala i namještene su u starinskom duhu ovdašnje tradicije. Po dogovoru postoji mogućnost proširenja kapaciteta. Ovo je prirodno okruženje u kojem se kažu “ brže spava”.

Raspored spavanja na voćnjaku "Krug Ljubavi"


Posjetite nas


Daćemo sve od sebe da odgovorimo svim Vašim željama i organizujemo nešto što ćete sigurno pamtiti. 
Volimo vas bilo da ste bili ili ćete biti sa nama. Tu smo da se prilagodimo Vama.

-Zauzeti termini naznačeni su u crvenoj boji.-

U mogućnosti smo da Vam ponudimo raspoložive termine od 01.04. do 30.10.

Kako da posjetite voćnjak?

Za više informacija kontaktirajte nas na:
Telefon: +387 51 389700
Mobilni: +387 65 512088 (Milan Balać)
Mobilni: +387 66 586812 (Mario Balać)

Email: turizam@krugljubavi.com
Selo Nožičko,
Srbac, Bosna i Hercegovina