DOBRODOŠLI U MB IMPEKS

MB Impeks je osnovan 1996. godine u Banja Luci, Republici Srpskoj, u sjeverom djelu BiH. Kompanija je organizaciono podjeljena u pet jedinica: 
→ Proizvodnja alkoholnih pića,
→ Proizvodnja dezinfekcionih sredstava,
→ Proizvodnja voća,
→ Distribuciju pića, 
→ Organizacija tim bildinga i turističkih posjeta voćnjaku. 

Primarni posao kompanije je proizvodnja voćnih rakija, biljnih i voćnih likera, te žestokih alkoholnih pića. Naši brendovi su Divna rakije, Meduška, Baba Višnja, Baba Mila, Baba Riba, Vidarica, Tri i po jabuke, Om rakije, Veselica, Walther, Gold Gin, Zlanaya Vodka, Kapetan Ladje i Kruškovac. Za našeg poslovnog partnera Coca-Cola HBC Hellenic proizvodimo Zlatne rakije i Zlatni Pelin. 
U sastavu kompanije je voćnjak koji se nalazi u selu Nožičkom, u podnožju planine Motajice na površini od 45 hektara. Godišnje proizvodimo 500 tona voća, pretežno kruške viljamovke, ali i šljive, dunje i pomalo zaboravljenih starinskih sorti jabuka, kolačare, kožare i zelenike.
MB Impeks je zvanični distributer vode Rose na teritoriji BiH. Takođe smo uvoznici i distributeri vrhunskih vina. Sa ponosom predstavljamo vinarije Botter iz Italije, Prelac iz Hrvatske i Ezimit iz Makedonije. 
Vođeni idejom da se što više približimo našim potrošačima na našem voćnjaku je nastalo seosko imanje Krug ljubavi sa mnoštvom interesantnih sadržaja. Danas smo u mogućnosti organizovati turističke posjete i tim bildinge u prelijepom prirodnom okruženju. Posjeta Krugu ljubavi je nezaboravan doživljaj.