Naša samostalna prezentacija na sajmu ProWeinu 2024 Düsseldorf: isticanje snage i inovacije

Na ovogodišnjem ProWein sajmu, koji se održao od 10. do 12. marta u Düsseldorfu, naša kompanija je svjetskom tržištu predstavila paletu naših proizvoda.

ProWein, kao najveći i najprestižniji svjetski sajam vina i jakih alkoholnih pića, okuplja vodeće proizvođače iz cijelog svijeta. Sa 5.764 izlagača iz 61 zemlje i preko 49.000 posjetilaca iz 141 zemlje, ovo je platforma na kojoj se susreću najbolji u industriji. Naša odluka da nastupimo omogućila nam je da se direktno povežemo s ključnim akterima u industriji, da predstavimo naše proizvode međunarodnom tržištu.

Naš štand je bio pažljivo osmišljen kako bi odražavao našu filozofiju kvaliteta i inovacije. Posjetioci su imali priliku degustirati naše najnovije proizvode, te smo ostvarili brojne poslovne kontakte koji su rezultirali novim prilikama za našu kompaniju. Naša prezentacija na ProWeinu bila je ne samo demonstracija naše hrabrosti i vizije, već i potvrda da smo spremni igrati ulogu lidera voćnih rakija, biljnih likera i žestokih alkoholnih pića na tržištu Bosne i Hercegovine.

Ovaj uspješan nastup je još jedan korak u našem kontinuiranom rastu i razvoju, te potvrda da naši brendovi imaju snagu i kapacitet da se takmiče na najvišem nivou, rame uz rame s najboljim svjetskim proizvođačima. Dok nastavljamo s inovacijama i širenjem naših proizvoda, radujemo se ProWeinu 2025. koji će još jednom potvrditi našu predanost kvalitetu i izvrsnosti.