VOĆNJAK KRUG LJUBAVI

Voćnjak „Krug ljubavi“, smješten pored idiličnog sela Nožičko, u podnožju veličanstvene planine Motajice, predstavlja pravo blago prirode. Ovaj prostrani voćnjak, koji se proteže na 40 hektara, nekada je bio livada, ali je uz predan rad i ljubav prema prirodi pretvoren u bujno i plodno područje.

Ovdje uzgajamo voće koje koristimo u proizvodnji naših vrhunskih voćnih rakija. O održavanju ove zelene oaze brine naš agronom, Radenko Gromilić. „Krug ljubavi“ nije samo mjesto gdje nastaju naši proizvodi, već i savršeno odredište za odmor i uživanje.

U blizini voćnjaka izgradili smo etno kompleks koji pruža udoban smještaj za sve posjetitelje koji žele uživati u mirnom okruženju. Naš voćnjak „Krug ljubavi“ nudi odlične mogućnosti za organizaciju sastanaka, timbildinga ili opuštanje u društvu prijatelja.

Za ljubitelje sporta i rekreacije nudimo košarkaški i odbojkaški teren, šetnje šumom i vožnju biciklima, kao i bazen za osvježenje tokom toplih dana. Vanjska kuhinja nudi mogućnost pripreme i degustacije domaćih jela, pripremljenih od svježih, lokalnih sastojaka. Ova savršena kombinacija prirode i komfora stvara jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje.

Pored toga, našim prijateljima pripremamo domaća jela od svježih, domaćih sastojaka. Naš voćnjak je pravo mjesto za porodične odmore, rekreativne aktivnosti i radionice. Uživajte u zelenim prostranstvima, svježem zraku i prirodnom okruženju koje vam omogućava potpuni bijeg od svakodnevnog stresa. Dođite, opustite se i prepustite se ljepoti i spokojstvu „Kruga ljubavi“. Naša vrata su uvijek otvorena za sve koji žele doživjeti pravi mir i užitak u srži prirode.

Kako do nas?

Za više informacija kontaktirajte nas na:


Mobilni: +387 65 512088 (Milan Balać)
Mobilni: +387 65 768242 (Danijela Grahovac)

Email: turizam@krugljubavi.com
Selo Nožičko,
Srbac, Bosna i Hercegovina

Kako do nas?